Facebook
Sat, Dec 25 - Sat, Jan 01 2022

The unknown land : winter wonderland,

Antwerpen, Vlaanderen, Belgium Antwerpen, Vlaanderen, Belgium

 • About the event

  Beste;

  Mijn naam is " Peter Deruyter ” 
  (als je mijn naam intypt op google zal je zien dat de eerste pagina over mij gaat).
   

  Ik ben ook eigenaar van de livestream The Unknown Land.
  (vertaald,als je komt te sterven ga je naar het onbekende land.)
   

  Ik zelf Ben ongeneeslijk ziek en ben aan de laatste maanden bezig.
  Sinds enkele jaren heb ik mijn stadstuintje tot ”the unknown land" omgedoopt als hobby met 1 lichtje en zo trots dat ik was .
  Ondertussen is dit een mini mini TML tuintje geworden en ben ik gegroeid tot een wereldwijde bekende livestream.


  Ook werk ik samen met DJ en Producer "Taylor De Ridder". (NeKKoN – https://fanlink.to/nekkon) (Deze wordt ook de opvolger in eigenaarschap als het moment van mijn heengaan aangekomen is). die mij in alles begeleid en veel taken op zich neemt.


  De laatste grote stream was voor mijn laatste verjaardag eind mei en hadden we 1 miljoen 250.000 streams, dat wilt zeggen 3 tot 5 miljoen kijkers of meer.Persoonlijk ben ik op 3 maand van 350 naar 970.000 bereikte personen gegaan en staan we 1ste, 2de,  10de, 19de, 37ste, 42ste, 67ste, 74ste en 84ste in verschillende mixcloud charts, wat een enorme erkenning is.

  Op youtube groeien de getallen van kijkers en abonnees ook. Idem op facebook, twitch, Instagram, tiktok,… (kortom bijna elke social en stream sites die er bestaan). ( dankzij Taylor De Ridder .)
  ( meer info. https://fanlink.to/theunknownland of https://biglink.to/theunknownland )


  Ondertussen zijn we ook elke zaterdagavond van thuis uit kleine livestreams aan het doen om dj’s beter te leren kennen naar aanloop voor de grootste stream in December.

   

  Deze gaat spectaculair worden en zal opgenomen worden van 6 december tot 13 december en wordt uitgezonden van kerstdag tot 1 jan 6 uur ochtend Met Meer dan 100 dj’s,

  Om natuurlijk nog meer aandacht te krijgen ben ik aan het proberen om dj’s van wereldniveau ook te verkrijgen.


  Maar, die kosten veel geld en dat is dan ook de reden van deze mail met de vraag of jullie ons soms daarbij kunnen helpen? Door middel van een eventuele sponsoring, omroep,reclame, vernoeming, interview of persoonlijk gesprek.


  De sponsoring kan besproken worden want we mogen onkosten in rekening brengen na de uitzendingen en naargelang de afspraken.


  Dit zal ook doorgaan met CROWDFUNDING voor THE UNKNOWN LAND & GOEDE DOELEN ( in eerste plaats doen we dit voor een transplantatie van 3D longblaasjes voor mij als hoofd doel. daarna word alle overgebleven geld verdeeld onder verschillende goede doelen).
  Deze crowdfunding is te vinden onder volgende link.
  ( https://fanlink.to/tullcharity ).


  We hopen 1 miljoen bij elkaar te kunnen halen en daar mogen de kosten afgetrokken worden.

  Zeer binnenkort komt er een grote reportage in het grootste weekblad over dit alles en weet zeker dat de pers massaal aanwezig zal zijn, (wat voordien ook steeds het geval was). Er gaat ook enorm veel geadverteerd worden”betalend” via Facebook, Twitter, Instagram, enz…


  Het Plan is als volgt….

  In mijn tuin komt een klein polyesteren schaatsbaan waar de allerkleinsten kunnen leren schaatsen en dit tijdens de optredens.Er is voor 4000 euro aan zeer mooie decoratie gereserveerd, als ik de nodige sponsors kan bereiken natuurlijk want heb tijd tot 6 november om alles te annuleren.Er is plaats voor vlag of banner en uiteraard komt het logo en/of de reclame in de lopende balk op het scherm en kan er een reclamespot getoond worden tijdens de wissel van de DJ’s.. Logo’s ook op de affiches en flyers die uitgedeeld worden ,in winkels en in café’s gelegd worden.

  We verwachten 3 a 5 miljoen streams en zelfs meer als we verschillende wereldbekende dj’s kunnen plaatsen en dit over heel de wereld en werken met 7 platforms om uit te zenden. Radio, TV en schrijvende pers zal ook deze keer aanwezig zijn. Enkele plaatselijke tv zenders willen het zelfs uitzenden.

  De kans is zeer groot dat ik enkele dingen vergeten te schrijven ben maar bij vragen mag je mij steeds contacteren natuurlijk.


  Beleefde Groeten
  Peter Deruyter & Taylor De Ridder ( NeKKoN )
  0492209645


  Laatste nieuwe artikel:
  https://www.hln.be/antwerpen/ongeneeslijk-zieke-dj-57-wil-livestream-van-week-lang-organiseren-geen-enkele-dokter-begrijpt-waarom-ik-hier-nog-ben~a0d3e5981/?fbclid=IwAR3U4gQkXwJ4T2iDtatZTiZQIHeWikOgb9WbxiDUFuq0fzTpgfnIakSxN2k&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F

  https://www.google.com/search?q=the+unknown+land+from+peter+deruyter&oq=The+&aqs=chrome.2.69i57j35i39l2j46i131i433j46i512j46i131i433l2j46i131i433i512j0i131i433i512j46i131i433i512.4758j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Why should you sponsor?

  they will get a lot in return
  and it basicly cot the nothing.

  we will make sure that they will be seen by milions of people around the world.
  al we want is to make a last wish come true


  Taylor De Ridder

  @peterderuyter / @iamnekkon

   

  Evenementenplanner

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 10000+ attendees expected


  50% Male Attendees


  50% Female Attendees

Contact the Organizer

Your request was sent!
✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number

Select a Package

3 available packages from 500€ to 2500€

500€
Logo on Flyer

10 available

2500€
Logo on TV

10 available

1000€
Donation

adds during the stream adding logo during stream visable on merch

10 available

This event contains prohibited content? Report it here.

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number