Facebook
Mon, Oct 25 - Fri, Oct 29 2021

Industriuka,

Porsgrunn, Vestfold og Telemark, Norway Porsgrunn, Vestfold og Telemark, Norway
8 Sponsors Confirmed
Porsgrunn Kommune
Folkebadet
Herøya Industripark
powered by Telemark
Porsgrunn min by
Universitetet i Sør øst norge
Vestfold og telemark fylkeskommune
Varden

 • About the event

  Industriuka har som ambisjon å bli Norges viktigste møteplass for grønn industri og vi inviterer dere til å bidra til dette. Dette er en uke med faglige og sosiale arrangement hvor næringsliv, politikere, akademia, offentlig forvaltning og lokalbefolkning samles for å løfte frem viktige temaer og premisser for industrien. Industriuka blir et årlig arrangement som skal vokse sammen med faglige og økonomiske partnere.

   Industriuka skal være:

  • En arena for kompetanse og nettverksbygging
  • En arena hvor næringsliv og politikere er i dialog om vekstvilkår for norsk industri
  • En møteplass for industribedrifter og leverandører
  • Et identitetsskapende arrangement som skal tiltrekke ny kompetanse og talenter til regionen ved å synliggjøre karrieremuligheter og andre attraktive tilbud i området
  • Tilrettelegger for nye samarbeid og forretningsmuligheter

   

  Industriuka arrangeres vanligvis siste uken i mai, men grunnet Covid-19 blir hovedarrangementene flyttet til uke 43 (25.-29. oktober). Vi vil gjennomføre ett dagsarrangement 26.mai som vil fungere som en intro til Industriuka i uke 43. Dette arrangementet vil vi benytte som en politisk arena, der vi tilrettelegger for dialoger knyttet opp mot industripolitikk og rammevilkår. Industriuka vil ha et bredt sammensatt program rettet mot ulike målgrupper. For flere detaljer se www.industriuka.no.

  Initiativtaker er industribedriftene i klyngene Green Industry Cluster og Industrial Green Tech.

  Why should you sponsor?

  Din virksomhet bør sposne Industriuka for å være med å bidra til:

  •  Økt verdiskaping
  • Etablering av verdens første klimapositive industriregion
  • Stimulere til inovativ utvikling
  • Sikre kompetanse


  Lene Nordhus

  Lene Kristin Nordhus

  Jobber som prosjektkoordinator hos Green Industry Cluster, Og primært med videreutvikling av konseptet Industriuka.

  Politisk aktiv, både som stortingskandidat, men også som kommunestyrerepresentant.

  over 12 års erfaring innen interesse/organisasjons ledelse.

  Er ellers aktiv hjemme med dyr og familie.

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 501-1000 attendees expected


  56% Male Attendees


  44% Female Attendees

Contact the Organizer

Your request was sent!
✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number

Select a Package

3 available packages from US$0 to US$7500

US$7500
Gold Sponsor

Gullsponsor <75 000kr Som gullsponsor får dere en unik mulighet til å bli en svært synlig samarbeidspartner for et arrangement som allerede nå er i god utvikling og synlig for mange. Dette er fordelene ved å være gullsponsor for Industriuka: • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med media og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster og alle våre samarbeidsparter om arrangementet. • Der det er plass til logo vil bedriftens logo profileres sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm). • Under Green Industry Cluster sine kjernearrangement denne uken vil gullsponsorer og hovedsamarbeidspartnere bli presentert med sin bedriftslogo på banner på sentrale og godt synlige lokasjoner for alle aktører og deltakere. • Bedriften kan kostnadsfritt sette opp en stand på 3kvm under 2 valgfrie kjernearrangementer. Bedriften blir presentert som sponsor for Industriuka på pausebilder på scene og digitalt under våre kjernearrangementer. • Som gullsponsor vil dere få gratis billetter til alle arrangement under Industriuka • Gullsponsorer vil også få eksklusive muligheter til å profilere seg hos andre relevante aktører under Industriuka.

10 available

US$5000
Silver sponsor

Sølvsponsor 50 000kr Som sølvsponsor til Industriuka vil du også bli godt synlig som samarbeidspartner. Dette er fordelene ved å være sølvsponsor for Industriuka: • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med media og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster og våre samarbeidsparter om arrangementet. NB! Det vil være en forskjell på synlighet for gull- og sølvsponsorer. På trykte flater vil kun gullsponsorer synliggjøres dersom det ikke er plass til alle sponsorer. • Der det er plass til logo vil bedriftens logo profileres sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm). Sølvsponorer vil få litt annen plassering enn gullsponsorer. • Under kjernearrangementene våre vil gullsponsorer og hovedsamarbeidspartnere bli presentert med sin bedriftslogo på banner på sentrale og strategiske steder, med logo i noe mindre størrelse enn gullsponsorer • Som sølvsponsor vil dere få 2 billetter til 1 valgfritt kjernearrangement under Industriuka

10 available

US$0
Exclusive sponsor

Ta kontakt med oss for å skreddersy en tilpasset avtsale.

4 available

Confirmed Sponsors

This event contains prohibited content? Report it here.

Events that might interest you

No results found.

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number