Facebook
Sat, Jun 22 - Sun, Jun 30 2024

Anatolia Festijn 2024,

Het Amsterdamse Bos, Amstelveen, North Holland, Netherlands Het Amsterdamse Bos, Amstelveen, North Holland, Netherlands

 • About the event

  Welkom bij het Anatolia Festijn

  Anatolia Festijn zet zich in om de schat aan rijkdom, diversiteit en cultureel erfgoed van Anatolië te delen met zijn bezoekers (30.000 in 2023) door middel van evenementen die verspreid over Europa worden georganiseerd. Deze evenementen vinden plaats op locaties met een aanzienlijke Turkse bevolking, op diverse data, om zo een breed mogelijk publiek te bereiken.

  De missie van Anatolia Festijn is om de unieke kenmerken, lokale tradities en culinaire hoogtepunten van de verschillende Anatolische regio's naar voren te brengen. Het doel is om een brug te slaan tussen traditionele waarden en het hedendaagse publiek door middel van theaterproducties, voorstellingen en interactieve gesprekken die zowel volwassenen als kinderen aanspreken en betrekken.

  Why should you sponsor?

  Sponsoring van het Anatolia Festijn biedt een unieke kans om uw merk te verbinden met een cultureel rijk en divers evenement dat jaarlijks minstens 30.000 bezoekers trekt. Dit evenement, dat de rijkdom, diversiteit en het culturele erfgoed van Anatolië viert, strekt zich uit over verschillende locaties in Europa, met name in regio's met een significante Turkse gemeenschap. Door Anatolia Festijn te sponsoren, krijgt uw merk de kans om zichtbaarheid en erkenning te verkrijgen binnen een breed en divers publiek.

  De voordelen van sponsoring omvatten uitgebreide merkexposure via verschillende kanalen:

  1. Uw logo prominent aanwezig op alle flyers en posters.
  2. Vermelding van uw logo op de officiële website van het evenement.
  3. Uw merk vermeld op onze social media platforms.
  4. Uw logo gepubliceerd in ons magazine als onderdeel van promotiemateriaal.
  5. Fysieke zichtbaarheid van uw logo op het evenement zelf, zoals op beachflags.
  6. De mogelijkheid om een eigen verkoopkraam op het evenementsterrein te hebben.
  7. Een reclamevideo van 30 seconden die herhaaldelijk op het podium wordt getoond.
  8. Uw logo op vier prominente locaties op het evenementsterrein.
  9. Promotiemateriaal naast het podium voor maximale zichtbaarheid.
  10. Uw logo op alle lootjes gedurende het evenement.
  11. Uw merk op papieren bekers, servetten, en de verpakking van natte doekjes, wat zorgt voor constante zichtbaarheid gedurende het evenement.

  Door te sponsoren, niet alleen vergroot u de zichtbaarheid van uw merk, maar ondersteunt u ook een evenement dat de culturele diversiteit en het erfgoed van Anatolië viert. Dit is een kans om uw engagement voor culturele rijkdom en diversiteit te tonen en tegelijkertijd een directe connectie te maken met een breed en cultureel geïnteresseerd publiek.


  Anatolia Festijn

  Anatolia Festijn zet zich in om de schat aan rijkdom, diversiteit en cultureel erfgoed van Anatolië te delen met zijn bezoekers door middel van evenementen die verspreid over Europa worden georganiseerd. Deze evenementen vinden plaats op locaties met een aanzienlijke Turkse bevolking, op diverse data, om zo een breed mogelijk publiek te bereiken.

  De missie van Anatolia Festijn is om de unieke kenmerken, lokale tradities en culinaire hoogtepunten van de verschillende Anatolische regio's naar voren te brengen. Het doel is om een brug te slaan tussen traditionele waarden en het hedendaagse publiek door middel van theaterproducties, voorstellingen en interactieve gesprekken die zowel volwassenen als kinderen aanspreken en betrekken.

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 10000+ attendees expected


  50% Male Attendees


  50% Female Attendees

Contact the Organizer

Your request was sent!
✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number

Select a Package

3 available packages from 5000€ to 35000€

12500€
Diamant Sponsor

1. Logo op flyers en posters 2. Logo op onze website 3. Logo op onze social media posts 4. Logo in magazine als promotie 5. Logo op event in vorm van drukwerk (bijvoorbeeld; beachflags) 6. Eigen verkoop kraam 7. Reclame video op podium tijdens event; 15 seconden (herhaaldelijk) 8. Op eventterrein logo promotie (4 verschillende locaties)

2 available

5000€
Goud Sponsor

1. Logo op flyers en posters 2. Logo op onze website 3. Logo op onze social media posts 4. Logo in magazine als promotie 5. Logo op event in vorm van drukwerk (bijvoorbeeld; beachflags) 6. Eigen verkoop kraam

4 available

35000€
Hoofdsponsor

1. Logo op flyers en posters 2. Logo op onze website 3. Logo op onze social media posts 4. Logo in magazine als promotie 5. Logo op event in vorm van drukwerk (bijvoorbeeld; beachflags) 6. Eigen verkoop kraam 7. Reclame video op podium tijdens event; 30 seconden (herhaaldelijk) 8. Op eventterrein logo promotie (4 verschillende locaties) 9. Promotiemateriaal naast event podium 10. Logo bedrukt op lootjes tijdens heel event (elke dag) 11. Logo op papieren bekers (tijdens hele event) 12. Logo op verpakking van natte doekjes (tijdens hele event) 13. Logo op servetten (tijdens hele event)

1 available

This event contains prohibited content? Report it here.

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number