Facebook
Tue, Nov 15 2022

25è ANIVERSARI I PREMIS FIDEM,

Palau de la Música Catalana, Barcelona, Cataluña, Spain Palau de la Música Catalana, Barcelona, Cataluña, Spain
14 Sponsors Confirmed
Consorci Zona Franca Barcelona
Nutopia by Nuria Torrente
AMAT Immobiliaria
Mutua de Propietarios
ALQVIMIA
Frit Ravich
NOEL Alimentaria
HP
Mullor

...

 • About the event

  Des de fa 25 anys,  la nostra fundació de dones, FIDEM, fa  una entrega de premis al reconeixement empresarial de moltes dones emprenedores que han demostrat amb la seva professionalitat i les seves bones pràctiques, que son mereixedores dels nostres PREMIS FIDEM. Al llarg d’aquests 25 anys d’història, hem guardonat 170 dones amb perfils molt diversos i de tots els sectors econòmics.

  Especialment aquest any, serà l’any de la celebració del 25è aniversari amb un homenatge a aquestes 170 premiades i amb la participació de la majoria d’elles. Serà una gran festa que volem compartir amb la societat catalana, amb tots els nostres amics i amigues, patrocinadors i autoritats.

  Els premis tenen una extensa representació per part de les màximes autoritats del nostre govern, així com del món de l´economia i de la comunicació, i una assistència a l´esdeveniment d´unes 400 persones.

  Why should you sponsor?

  La missió de FIDEM és unir empresàries i directives compromeses en el desenvolupament i transformació de la societat, a partir dels valors que impulsen la corresponsabilitat, la igualtat efectiva de la dona, la seva independència econòmica i la seva visibilitat i influència a la societat.

  Potenciem a les joves emprenedores, i les sinergies empresarials de les nostres sòcies en un marc de negocis ètics i sostenibles. 


  Ariadna Paraira

  El meu nom és Ariadna Paraira i sóc Responsable de Comunicació a FIDEM. Si desitges rebre informació més detallada sobre la gala del 25è Anviersari i Premis de Fidem, sobre la tasca de la nostra fundació i/o sobre les condicions i opcions de patrocini, no dubtis en posar-te en contacte amb mi. Serà un plaer parlar amb tu: *****@****.*** 

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 251-500 attendees expected


  25% Male Attendees


  75% Female Attendees

Contact the Organizer

Your request was sent!
✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number

Select a Package

3 available packages from 2000€ to 5000€

5000€
DIAMANT

- 4 invitacions - Logo prioritari al tríptic, photocall, espais digitals i físics i a la web (1 any). - Merchandising - Accés a sala VIP - Entrevista per a Fidem - Logo i aparició a la nota de premsa

9 available

2000€
PLATA

- 2 invitacions - Logo al tríptic, photocall, espais digitals i físics i a la web (1 any). - Merchandising - Logo i aparició a la nota de premsa.

10 available

4000€
OR

3 invitacions - Logo al tríptic, photocall, espais digitals i físics i a la web (1 any). - Merchandising - Logo i aparició a la nota de premsa. - Entrevista per a Fidem.

10 available

This event contains prohibited content? Report it here.

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number