Facebook
Wed, Nov 11 - Fri, Nov 13 2020

Groninger Studenten Cabaret Festival,

Groningen, Groningen, Netherlands Groningen, Groningen, Netherlands

 • About the event

  In het voorjaar van 2019 kunnen weer vele enthousiaste auditanten zich opgeven voor de selecties van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival. Zij zullen in Utrecht, Amsterdam of Groningen hun talenten laten zien aan de selectiecommissie, bestaande uit vier professionals. Na de spanningen van de audities krijgen de auditanten dan eindelijk het verlossende telefoontje: ze zijn door naar de halve finales!

  Het traject begint met het deelnemersweekend in juni, waar de kennismaking met elkaar, het bestuur en regisseuse Audrey Bolder plaatsvindt. Tijdens repetities en gesprekken met Audrey worden de programma’s gedurende de zomer steeds meer geperfectioneerd.

  In september is het dan eindelijk zover en gaan de Try-Outs van start. In verschillende theaters door heel Nederland hebben de zes halve finalisten voor een enthousiast publiek alles kunnen uitproberen om uiteindelijk tot hun meest succesvolle 25 minuten te komen.

  Het hoogtepunt van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival zal dit jaar plaatsvinden op 13, 14 en 15 november 2019. Ook dit jaar zal de Stadsschouwburg te Groningen het toneel zijn voor dit grote cabaretspektakel! Na een lang traject van voorbereidingen zullen deze dagen de klap op de vuurpijl zijn voor de zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

  Op donderdagavond valt voor een drietal halve finalisten het doek, de professionele jury bepaalt deze avond wie er vrijdag zullen schitteren in de grote finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vrijdagavond zal het publiek voor de laatste keer uit de stoelen worden geblazen door de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival en vervolgens zullen de Juryprijs, de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs worden uitgereikt.

  Het Groninger Studenten Cabaret Festival draait om de deelnemers, maar er zal daarnaast elke avond een gastoptreden zijn van een cabaretier die zijn sporen in het theater al verdiend heeft. Naast deze drie dagen in de Stadsschouwburg Groningen heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival nog meer te bieden. Zo is er voorafgaand aan het Festival een uitgebreide Try-Out Tour, afsluitend een even zo grote Finalistentour.

  Why should you sponsor?

  Wij bieden sponsoren de kans om een uniek cultureel evenement te verbinden met het merk van de sponsor. Wij hebben een bereik van duizenden studenten metname in Groningen.


  Victor Van Dam

  Het bestuur van het Groninger Studenten Cabaret Festival bestaat uit 9 studenten die vol enthousiasme een jaar lang parttime alles rond het Festival, de Audities, de Try-Outs en de Finalistentour organiseren. Dit maakt het Groninger Studenten Cabaret Festival ook zo bijzonder; het is het enige cabaretfestival dat wordt georganiseerd door studenten én gespeeld door studenten!

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 1001-2500 attendees expected


  49% Male Attendees


  51% Female Attendees

Contact the Organizer

Your request was sent!
✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number

Select a Package

2 available packages from 100€ to 500€

100€
Donation

10 available

500€
Logo on Flyer

10 available

This event contains prohibited content? Report it here.

Events that might interest you

No results found.

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number