Facebook
Mon, Feb 05 - Fri, Feb 09 2018

Hockey Lustrum,

Diepenbeek, Vlaanderen, Belgium Diepenbeek, Vlaanderen, Belgium

 • About the event

   

  Wie zijn we? SC H.O.C.K.E.Y. is een studentenclub voor jongens die studeren te Diepenbeek of Hasselt en zijn jaarlijks met zo’n 10 à 15 actieve leden. Naast onze actieve leden hebben we ook een uitgebreid netwerk van oud-leden. Hier staan we nog steeds nauw mee in contact tijdens de activiteiten die we voor hun organiseren.

   

  Wat houdt zo een lustrum week nu precies in? Gedurende deze periode zullen wij doorlopend activiteiten organiseren voor de studenten op de campus Diepenbeek. Tijdens de dag staan wij immers klaar voor de student om de tijd tussen lessen op te vullen met een lekker ontbijt, een frisse pint of een spelletje bierpong. Deze worden aangevuld met zaken zoals een voetbal-toernooi, viking-kubb, kotentochten veel meer. ’s Avonds worden er activiteiten georganiseerd waaronder, een openingsreceptie, fakbar, clubspel, een galabal en als afsluiter van de week: Bockey TD - The Bucket Paradise. Een welgerenomeerde TD onder de Diepenbeekse studenten.l. 

  Why should you sponsor?

  Het organiseren van zulke epische activiteiten kunnen we jammer genoeg niet op onze eigen schouders alleen dragen. Daarmee dat wij U contacteren. In ruil voor deze sponsoring (financieel/in natura) bieden wij u allerhande reclame aan voor uw bedrijf. Allereerst zal uw promomateriaal uitgestald worden gedurende 1 week voor de ogen van maar liefst enkele duizenden studenten van de Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL en UCLL. Verder verzorgen wij voor u elektronische reclame via onze sociale media kanalen (facebook, snapchat, instagram en onze eigen website). Bijkomend valt het lustrum gedurende de eerste lesweek na de examenperiode (5 t.e.m. 9 februari 2018). Hier spelen wij natuurlijk op in door tijdens de blok periode latjes drukken om ons lustrum te promoten, op de achterzijde wordt er plaats voorzien voor sponsors. Ook zullen er voor deze unieke feestweek T-shirts bedrukt worden, met wederom plaats voor sponsoring. Kortom brengen de bovenstaande factoren met zich mee dat menig student te gast zal zijn bij onze stand en bloot wordt gesteld aan jullie promotiemateriaal. 


  Daan Van Dyck

  Ik ben een student Industriële Ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven campus Diepenbeek. Ik ga ervoor zorgen dat uw promotiemateriaal op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt. Ik heb reeds meerdere evenementen met andere verenigingen meegedaan, zoals de PAAS TD van de Chirojongens te Herselt. Hierbij ben ik tevens hoofdleider. Alvast bedankt om dit te lezen! Ik hoop dat u ons benaderd.

  Contact the Organizer Contact the Organizer

 • 501-1000 attendees expected


  75% Male Attendees


  25% Female Attendees

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid email
✓ Valid Invalid number
This event contains prohibited content? Report it here.

Events that might interest you

Receive similar events to your mailbox?

Yes I want!

Contact the Organizer

✓ Valid Invalid number